dimarts, 28 de setembre del 2010

Octubre al cinema


Divendres, 1 d'octubre de 2010

Enterrado: Thriller. Info. Tràiler.

Divendres, 8 d'octubre de 2010

Gru, mi villano favorito: Animació. Info. Tràiler.
Exit Through the Gift Shop: Documental. Info. Tràiler.

Divendres, 15 d'octubre de 2010

La red social: Drama. Info. Tràiler.
Pa negre: Drama. Info. Tràiler.

Divendres, 22 d'octubre de 2010

Herois: Drama. Info. Tràiler.

Divendres, 29 d'octubre de 2010

The Town. Ciudad de ladrones: Thriller. Info. Tràiler.
Rumores y mentiras: Còmedia. Info. Tràiler.


Notes: Totes les pel·lícules esmentades són simplement una guia de les pel·lícules que a priori semblen importants. Això vol dir que potser me'n deixo alguna. També vol dir que potser alguna de les que he posat és una kk. Les pel·lícules verdes són les que recomanaria anar a veure (a priori). Això no vol dir que les verdes siguin bones. Això no vol dir que les taronges siguin dolentes, fins i tot poden ser millors que les verdes. És possible que durant el mes canviï la llista o els colors. A la dreta hi ha un enllaç sempre disponible a aquesta llista.

6 comentaris:

Man1 ha dit...

Jansy, m'ha fet resó una noticia cinematográfica i es la següent, el dia 8 d'octubre faràn l'estrena de la pel.lícula de SAW VI, la que es censurar fará cosa d'un any. T'ho dic perquè com no ho has posat a l'estrena del dia 8 doncs perquè ho sapiguesis, xD.

Jansy ha dit...

Man1, ja t'ho vaig dir que sortiria Saw VI! El que passa és que no la poso perquè no és una pel·lícula important (encara que per a tu ho sigui).

Man1 ha dit...

Es una pel.lícula molt important, no per la trama o la pel.lícula en sí, si no perqué s'ha pogut treure la censura que es va posar per el nostre govern, i per fí, es podrá emetre en Espanya. Hem de lluitar per la llivertat i no que sigui un país de prohibicions. Primer Saw VI, despres els toros, que serà el següent.

PD. Saw VI s'estrena el 8 d'octubre. Saw VII s'estrena el 3 de desembre i será en 3D. En funció de l'audiencia de Saw VII determinaran si fan Saw VIII o no. Espero que sí. Aixó sembla Gran hermano. No paran de fer edicions. xD.

Elessar ha dit...

En la meva opinió, la censura de Saw VI ha sigut una magistral estratègia de marketing. Quan vaig sentir que Saw VI seria censurada, la meva pregunta va ser: "ah, però ja van fer la V?"

El que vull dir és que la setmana que ve molta gent anirá al cinema a veure aquesta "peli" només pel morbo de veure si és tan violenta com diuen. I apostaria el que fos a que com a mínim el 80% d'aquestes persones, igual que jo, no tenia ni idea de que Saw ja anava pel número VI.

Si Saw VI treu a Espanya més recaudació que la V o la IV, el sistema haurà funciona. Prohibeix algo si el que vols és fomentar-lo.

Man1 ha dit...

No crec que s'hagi censurat per això. Mes que res, perquè es va censurar abans del dia de halloween de l'any passat, i es va comentar que la censura es treu-ria per poder-la oferir als cinemes el dia mateix de halloween, i així rebentar entrades aquest mateix dia i fer-li la competència a un altre pel.lícula que s'estrenava aquest dia. I no va ser així. La pel·lícula no es va prohibir emetre's a Espanya, si no que es va classificar com a pel·lícula X. Per tant, només es podia emetre en cines X, i com a Espanya només queden uns 8 o 9 cines d'aquests, doncs aixo originaria una gran pèrdua de diners, i es va decidir no emetre's. Ara han suprimit els 3 minuts més violents i l'han classificat com a peli per majors de 18 anys, per tant, ara si que es pot emetre en qualsevol cinema. Aquest es el motiu de perquè es va censurar.

Elessar ha dit...

Sí sí, tot això ja ho sabia. però hi ha vegades que no em puc creure el que surt als mitjans de comunicació i sospito que hi ha alguna cosa amagada a darrera.

Digue'm paranoic, però aquesta és una d'elles, XD.