diumenge, 26 d’abril del 2009

Ser del TR3S C mola!

En el seu moment, ja en vaig parlar. Em vaig fer del TR3S C perquè feien molts concerts gratuïts pels socis d'aquest club. Doncs bé, ahir, es va fer la "festa" de 3 anys del Club TR3S C a la Sala Razzmatazz (per què coi té el terra enganxifós?). La festa era un concert dels grups Whiskyn's, Lax'n'busto i Pastora, per aquest ordre. Era exclusiu per als socis del TR3SC.


Els Whiskyn's feien el primer concert de la seva última gira. Ja no n'hi haurà més de gires, tot i que encara queden uns quants concerts. Van anunciar que la gira seria especial i que recordarien cançons antigues, que no ho fan des de fa anys. No va ser així. Només van tocar cançons dels últims 3 discos, però, tot i així, el tenir el públic entregat, va facilitar que el concert fos força amè. És d'esperar que, aprofitant que el pròxim concert programat és a Reus (la seva ciutat) comencin a tocar els temes antics que tothom vol que toquin.

Després van venir els Lax'n'busto, que, amb la seva energia, van aixecar encara més el públic amb un concert frenètic, tot i que més curt de l'habitual. Em va sorprendre com la gent se sabia les lletres de l'últim disc, tenint en compte que era un públic força especial.


Pastora es va quedar amb un terç de públic...