dimecres, 18 de febrer del 2009

Arale & Son Goku

Perdoneu pel moment friki, però el Luque m'hi ha fet pensar.

El Dr. Slump (altrament dit, l'Arale o l'Arare) i Bola de Drac són dues sèries d'animació creats pel mateix dibuixant: Akira Toriyama. Per cert, l'Akira Toriyama es dibuixava a si mateix al Dr. Slump. Quina grandíssima sèrie! On estan els dibuixos que vèiem quan èrem petits???

Bé, com deia. Abans de fer emparanoiar la sèrie Bola de Drac, Akira Toriyama va voler fer un gag (un gran gag!). Totes dues sèries es creuarien. En concret, a Bola de Drac hi van aparèixer els personatges de la Vila del Pingüí, que és on Son Goku va arribar buscant una de les boles de drac, fugint de l'Exèrcit de la Cinta Vermella. Què gran també Bola de Drac, repeteixo, només abans que els dibuixants es fumessin un combinat de sajolida, romaní i fonoll i que els combats duressin 2 mesos de capítols i que els personatges es fusionessin o es convertissin en superguerrers de 6è nivell.

Aquí teniu un dels capítols on coincidien.


Si voleu veure la 2a part del capítol, ho podeu fer aquí.

De fet, al Dr. Slump també hi va sortir en Goku, amb el mateix argument, però aquest cop amb la sèrie "moderna" del Dr. Slump, no pas la clàssica.

5 comentaris:

Luke ha dit...

És un dels moments més bons de la sèrie original aquest XD Quin gran Crossover que es va marcar el Toriyama aquí XD.

Això si al "remake" que van fer de l'Arale és una mica extrany, la Senyoreta Yamabuki ja no és rossa :S i l'Akane tampoc! I l'Arale ja no té el cabell lila!! Ni la Gachan de color verd! XD

Això si el Toriyama quan dibuixa alguna cosa per videojocs o alguna altra sèrie peca de fer servir personatges molt semblants als de Bola de Drac! Tot són Gokus i Bulmas XD

Apa brut vagi bé XD

Carol ha dit...

Ohh què gran!! :)

Luke, felicitats per fer-li pensar! ;)

Jansy, felicitats per penjar-hi!!

Ostres, genial de debò! Quins temps (i mira que jo sóc substancialment més jove que vosaltres :P...)

Jansy ha dit...

Luke, tens raó, la nova Arale és molt rara, no l'he pogut veure mai així. I a mi que em posava xono l'A-18!!!

Carol, quanta alegria als teus comentaris, com sempre! :) Escolta, aviam què dius amb això de que tu ets "substancialment més jove" que nosaltres... un respecte per la gent gran!!!

Llum ha dit...

Sí, que grans, tots dos! Jo també me'ls mirava i també em vaig cansar de bola de drac el dia que els tornejos duraven un parell de mesos.

Recordo quan vaig veure aquest capítol. Va ser genial :-D

Jansy ha dit...

Llum, és que a vegades hi havia "kamehames" que duraven dos capítols. Casumlolla!