dijous, 3 de juliol del 2008

Comença el Senglarrock 2008


Avui comença el Senglarrock 2008! Tres dies de festival de concerts que pretenen potenciar la música en català, així com importar grups d'altres indrets. Actualment es fa a Lleida, però ha passat per Prades i per Montblanc. Aquesta n'és l'11a edició.

Serà el meu segon Senglar. Sempre hi havia volgut anar, però no trobava amb qui anar. L'any passat vaig assistir al primer i l'experiència va ser molt bona. Enguany difícilment podrà superar el de l'any passat (que era el 10è aniversari) i van fer el millor cartell de totes les edicions. Aquest any podrem veure com a grups catalans de més èxit als Whiskyn's, Els Pets, Rauxa i Obrint Pas. Com a cap de cartell en castellà hi trobem l'Amaral, que la veritat és que la prefereixo a molts d'altres (l'any passat Antonio Orozco O_o). En quant al grup estranger, venen The Hives, que no els conec de res, però que es veu que són bons. I en quant a la cagada del Senglar d'enguany és l'últim dia: tot de grups raperos estranys (SFDK, Toteking, Falsalarma), una kk tot plegat. Però també hi podrem veure grups que encara no he vist, com The Gruixut's, Teràpia de Shock, El Belda i el Conjunt Badabadoc o els Plouen Catximbes. L'últim dia, potser no el passem totalment al Senglar, ja que és el dia del hip-hop-rap, i ens acostem a Tàrrega a escoltar els Lexu's, que segur que no ens decepcionen.

En principi, si tot funciona correctament, al Senglar hi hauria d'haver Carpa Internet, així que intentaré escriure la crònica al bloc, si no hi ha res millor a fer (els matins no hi fan res, però potser ens sorprenen!).

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ei, gràcies pel teu comentari!
Aquest any no vaig al Senglar, però si a l'Acampada Jove. El cartell tampoc és res de l'altre món, però si més no no tenen un dia de només rap i hip-hop.

Apa, vagi bé!