dilluns, 7 d’abril del 2008

El joc de l'escombra (i variant)

Si una cosa tenim de bona a Sant Andreu de la Barca és la Gimcana nocturna que es fa la nit del dissabte al diumenge de Festa Major (finals d'agost-principis de setembre). Es tracta de fer un seguit de proves amb la finalitat de treure el major nombre de punts en cada prova (i passar-s'ho bé, és clar). Bé, vaig estar una mica emmerdat en la gimcana del 2007 i vaig poder discutir les proves amb els controls i els organitzadors. Llavors va ser quan vaig aprendre el joc del que vull parlar avui.

És el joc de l'escombra. Es tracta de sortir d'un punt i anar corrents fins on es troba l'escombra que dóna nom al joc. Un cop arribes a l'escombra, poses el front a sobre del pal d'aquesta i fas 10 voltes al voltant d'ella (sense treure el front de l'escombra). Tot seguit surts corrent fins al punt d'on has sortit. I aquesta és la part divertida: mentre el cervell vol anar recte, el cos se'n va cap a un cantó, desequilibrat pel mareig de les voltes. Més d'un s'hi ha fotut de lloros.

Doncs bé, he trobat aquesta variant pel Youtube: en comptes d'escombra, donen voltes a un got que prèviament s'han begut (desconec el contingut). Els del vídeo van fer curses de nois i de noies, però el de noies és molt més divertit. Com se'n riuren els tios! Aquí el poso:

3 comentaris:

Farbalà ha dit...

Realment: sense paraules!

Helga ha dit...

Això ho fem nosaltres amb els nens del Casal d'Estiu, li diem "el borratxo" i té varies variants. Pots ficar un got amb aigua al final per intentar mullar al contrari, fer curses de relleus, intentar encistellar una pilota de bàsquet... Encara que és millor fer les voltes ajupit com al vídeo perquè encara mareja més.

Potser t'he donat per la pròxima Gimcana...

Helga ha dit...

Potser t'he donat per la pròxima Gimcana...

Ui, m'he deixat "alguna idea"